Sothys gelaatsverzorgingen

 

 

Sothys Soin éclat fraîcheur Organics

In het hart van de Corrèze, dankzij haar laboratorium voor geavanceerd onderzoek, heeft Sothys de Sothys Organics®serie on

tworpen, de perfecte alchemie tussen

 biologische en zeer doeltreffende verzorging: een gecertificeerd BIO en VEGAN serie met cosmeceutische accenten.

Ontdek deze verzorging hier

Sothys Oogcontour

Speciale behandeling die vermindert onmiddellijk de tekenen van vermoeidheid en veroudering en brengen een onmiddellijk fris effect dankzij Sothys exclusieve modellering met porseleinen lepels.

Ontdek deze verzorging hier

Sothys Seizoensbehandeling

U heeft een date met de rijke geuren van het seizoen!O

ntdek de seizoensgebonden gezichts- &

lichaamsverzorging van Sothys!Ontdek deze verzorging hier

Sothys Spa verzorging

 

Sothys herinterpreteert de verzorging vanuit de bron met de Kalmerende professionele verzorging met Thermaal Water Spa™. De ultrazachte texturen van deze verzorging werden geformuleerd om de gevoeligheid van elke huid te respecteren.

Ontdek deze verzorging hier

Sothys Jeunesse


Aan de hand van 5 hoofdetappen en maar liefst 8 specifieke formules ervaart u de doeltreffendheid van Sothys in combinatie met 1 uur en 15 minuten ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.

ontdek deze behandeling hier

Sothys Hydra3Ha Hyaluronic Acid

Een perfecte mix van techniciteit en sensorialiteit. Deze verzorging combineert ultracomfortabele structuren met hoogperformante actieve stoffen om de huid onder te dompelen in een gevoel van welzijn en om de huid een gevoel van absolute hydratatie te bezorgen.

Ontdek deze behandeling hier

Sothys Soin excellence Secrets

Deze behandeling combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen van een unieke excellente behandeling, een moment van onvergetelijk welzijn. 11 unieke ultrageconcentreerde galenische producten voor een gelaats- en lichaamsverzorging in 11 stappen, zowel zintuiglijk als doeltreffend.

Ontdek deze behandeling hier

Sothys Detox Energie

 

Een behandeling van 1.15 uur om de huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering. in het hart van de intensieve behandeling een exclusief trio bestanddelen vlierbes-eleutherococcus-peptiden* voor een bescherming tegen vervuiling/ ontgiftend / energie. *Behalve in de Solution révélatrice (alleen extract van biologische vlierbessen).

Ontdek deze behandeling hier

 

 

Sothys Soin Glysalac Pro Peel

Cosmetische Peeling met zure pH voor Professional gebruik.

Ontdek deze behandeling hier

 

 

DE PROFESSIONELE BEHANDELING MET DE NADRUK OP VLEKKEN EN HELDERHEID.

 

Het hart van dit ritueel wordt gevormd door organisch witte brandnetelextract (Patent geregistreerd in Frankrijk n°2302520), geïnspireerd door de Sothys™ tuinen en afkomstig van Sothys Advanced Research. Deze behandeling in 6 stappen biedt het drievoudige antwoord: vlekken, hydratatie en een egale teint.
 
100% van de mensen beveelt het aan na de eerste behandeling*.
* Tevredenheidspercentage na zelfevaluatie van 22 vrijwilligers gedurende 6 professionele behandelingen met een frequentie van één behandeling per week.

Ontdek deze behandeling hier