fbpx

Verkoopsvoorwaarden

Verola – Gemeentestraat 34 bus 002, 2560 Nijlen – BTW
Verkoopsvoorwaarden particuliere consument

Prijzen
De getoonde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en mogelijke taksen. De prijzen zijn exclusief accijnsrechten van toepassing in bepaalde landen. De prijzen kunnen elk ogenblik gewijzigd worden, maar die geregistreerd op het ogenblik van bestelling zijn geldig voor facturatie. In geval van een duidelijk onjuiste prijs behouden wij ons het recht deze te corrigeren; u wordt daar de eerstvolgende werkdag na de bestelling van verwittigd.

Verola levert in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg
Voor alle andere landen dient u eerst contact op te nemen met onze diensten ten einde te onderzoeken of levering kan.

Levering en leveringskosten BELGIE
De goederen kan u steeds gratis afhalen in het salon te Nijlen. Verkiest u thuislevering, dan bezorgen wij u de goederen per post. Hiervoor rekenen wij 5€ EUR. Bestellingen vanaf 50 euro inclusief BTW worden gratis thuisgeleverd in België.

Hou er rekening mee dat men overdag levert en dat er dus iemand thuis dient te zijn. U kan echter ook een ander leveradres opgeven.

Betaling
Bij afhaling kan men contant of met Bancontact betalen. Bij thuislevering vragen wij vooruitbetaling van de goederen.

Levering en leveringskosten BUURLANDEN.
Wij bezorgen u de goederen per koerier. Hiervoor worden u 16,50€ leverkosten aangerekend. Desgewenst kan u een ander leveringsadres opgeven.

Bestellingen vanaf 100 euro inclusief BTW worden gratis thuisgeleverd in de buurlanden.

Uitvoering van uw bestelling:
Goederen worden wekelijks op woensdag verzonden.
Uw bestelling zullen we met de nodige zorg uitvoeren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. Indien de levering vertraging oploopt of niet uitvoerbaar blijkt, dan zullen wij u eveneens inlichten. Indien de levertermijn de maximale 30 dagen zou overschrijden dan hebt u als consument het recht de bestelling te annuleren.

Annulaties – terugname van goederen – verzaakrecht
Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u de aankoop kunt verzaken. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen. Klik hier voor de modaliteiten.
Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop.
Terugsturen
Niet-geopende verpakkingen mogen teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na levering. Verpak uw retour voldoende, best in de originele verpakking. De vervoerkosten van deze retourzending moeten vooraf betaald zijn. Wij aanvaarden geen levering onder rembours.
Na ontvangst en nazicht van uw zending storten wij het verschuldigde bedrag terug op de door u opgegeven rekening.

Klachten
Naast de interne klachtenprocedure van de webshop, kan u steeds terecht bij BeCommerce en bij het Europese ODR-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Garantie
Artikels die niet geschikt zijn of gebreken vertonen kunnen binnen 14 dagen na levering geruild of terugbetaald worden.

Retouradres: Verola – Gemeentestraat 34 bus 002, 2560 Nijlen

Geschil
Het Belgische recht is van toepassing. Enkel de rechtbank van Antwerpen is bevoegd.

Address

Gemeentestraat 34 bus 002 2560 Nijlen

Phone

03 481 85 59

Stuur ons een bericht

    Volg ons op