Laad uw huid op met nieuwe energie. 

 

Vervuiling — een steeds grotere invloed op huidveroudering

Vervuiling is een vorm van omgevingsstress waar u niet omheen kunt, ongeacht uw woonomgeving (stad of platteland).Vervuiling wordt dan ook beschouwd als een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige veroudering van de huid. Vervuiling put de celenergie uit. De globale toename van de huidreactiviteit, verstopping van de porien en uitdroging verzakken de huid ( vale huid, ruwheid, verstoord evenwicht van het microbioom van de huid) en leiden vervolgens tot een versnelling van het verouderingsproces.

Geïnspireerd op onze jardins Sothys en na meer dan 4 jaar onderzoek biedt het onderzoeksteam van Sothys vandaag een globale oplossing op basis van een uniek en exclusief trio bestanddelen, bestaande uit een extract van  vlierbes-eleutherococcus-peptiden* voor een bescherming tegen vervuiling/ ontgiftend / energie.

Geschikt voor ieder huidtype 

– de impact van vervuiling op de huid de verminderen

– de energie van de cellen te behouden en te stimuleren

 

De nieuwe verzorgingslijn detox energie helpt uw huid op deze manier om beter bestand te zijn tegen het mileu. De huid is helderder, beter geoxygeneerd en krijgt een echte boost en hervindt haar natuurlijke, jeugdige uitstraling.

Een behandeling van 75 minuten om de huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering.

De behandeling verloopt als volgt:

  • Intens ontgiftende reiniging en voorbereiding van de huid
  • Diepe reiniging en verwijderen dode huidcellen (+ verwijderen comedonen en milia)
  • Anti-vervuilende en ontgiftende bescherming
  • Serum
  • Massage Digi-Esthétique®
  • Energie gevend en ontgiftende masker
  • Serum en dagcrème jeunesse dépolluante voor het gelaat en decolleté

 

TEVREDENHEID NA DE EERSTE BEHANDELING

De huid is opgeladen met nieuwe energie, de teint is stralend en oogt gereinigd.

VERTIENVOUDIGDE RESULTATEN NA EEN KUUR VAN 3 BEHANDELINGEN

Het is alsof de huid meer zuurstof heeft en beter kan ademen, de huid is beter bestand tegen vermoeidheid en vervuiling.

 

*Behalve in de Solution révélatrice (alleen extract van biologische vlierbessen).