Bij schoonheidssalon Est-Elle houden wij van een rustige, persoonlijke en professionele aanpak. Wij bieden u op maat advies, een verzorging waar u stralend en schitterend van terugkomt na een moment van welzijn. Een ideale plek voor al wie gespannen is, zich moe of lusteloos voelt of gewoon zichzelf wat extra aandacht wil geven. Bovendien hebben wij ons verder verdient in de verschillende huidcondities en huidproblemen, waardoor we u nu nog beter kunnen verder helpen met de juiste behandeling voor uw noden.

Wij bieden u dan ook de garantie dat wij enkel werken met gediplomeerde schoonheidsspecialistes/nagelstylistes. Hiermee bedoelen we dat ieder van ons een volwaardige professionele opleiding heeft genoten in een erkende school en daardoor ook in het bezit is van een kwalitatief diploma. U kunt zich met een gerust hart aan ons toevertrouwen, uw verzorging ligt in veilige handen bij ons.

U wordt bij ons van top tot teen verzorgd. Als u zich goed voelt, straalt u het uit. 

Benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? Bekijk ons aanbod aan behandelingen voor meer informatie. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan parfums van topmerken, de verzorgende producten van Atelier Rebul en de minerale make-up van jane iredale.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Het Verola – team

 

member

Ellen

Enthousiaste huidspecialiste en oprichtster

Mensen tot rust brengen en hen een feel-good moment geven daar geniet ik van. Ik ben perfectionistisch en dit resulteert zich dan ook in mijn job.
Specialisatie:
Huidadvies en verzorging
Nagelstyliste
Permanente Make-up

member

Paulien

Enthousiaste allround schoonheidsspecialiste

Als extra hulp tijdens de vakanties begonnen, en nu uitgegroeid tot een fulltime Est-Elle teamlid!
Pedicure is mijn ding, en verzorgde handen en voeten is waar ik voor ga. Ik ben grote fan van onze minerale make-up van jane iredale, kom jij eens langs voor een natural make-up?
Specialisatie:
Pedicure
Nagelstyling
make-up jane iredale

member

Eveleen

A2 verpleegkundige en lasertherapeute

Je kan Eveleen omschrijven als een meelevend persoon met het hart op de juiste plaats. Ze haalt veel voldoening en energie uit tevreden klanten. Ze voert de laserbehandelingen uit met behulp van de nieuwste, meest veilige, lasers en behandelmethode.

– Laserontharing
– Huidverbetering
– Couperose / Pigmentvlekken
– Acne
– Schimmelnagels