Balanceer je gelaatsuitdrukking met een  kleur voor je wenkbrauwen. 

Het eerste wat opvalt aan je gezicht zijn je ogen. Je ogen tonen emoties, zijn mysterieus en kunnen verleiden. Door middel van make-up kunnen je ogen meer opvallen. Maar ook je wenkbrauwen kunnen voor meer nadruk en expressie zorgen.

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht, ze bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukkingen. Niet alleen de vorm, maar ook de kleur van je wenkbrauwen speelt een grote rol in je uitstraling. 

Als je van jezelf een hele lichte haarkleur hebt, kan het lijken alsof je wenkbrauwen helemaal niet aanwezig zijn. Als je je wenkbrauwen een paar tinten donkerder verft, vallen ze wat meer op en zijn je gezichtsuitdrukkingen beter te zien. Omdat de wenkbrauwen nu zichtbaarder zijn kan je ook spelen met de vormen om te kijken wat het beste bij jouw gezicht past. 

We hebben 2 technieken in ons aanbod

Enerzijds het verven van de wenkbrauwen met wenkbrauwverf. Deze kleuring blijft ongeveer een 3 à 4 op de haartjes zitten. De huid kleur de eerste dagen mee, maar verdwijnt heel snel.

Brow Henna is een van de meest milde en effectieve manier voor het verven van wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht en geverfd. Het voordeel van Henna is dat zowel de wenkbrauwharen als de huid worden geverfd, zo kun je mooie volle wenkbrauwen creëren.

De henna die gebruikt wordt om de wenkbrauwen te verven is 100% natuurlijk. Dit houdt in zonder ammoniak, lood of schadelijke chemicaliën. Bovendien is de Brow Henna vrij van parabenen.