Hierbij wordt de gel op het nagelbed of de tip aangebracht waarna deze onder een Led-lamp uitgehard wordt.

VOORDELEN:

soepeler
flexibeler bij het stoten
natuurlijker aanvoelen doordat ze bijna even dun zijn als uw eigen nagels
vriendelijker voor je natuurlijke nagels

AFWERKING:

naturel: enkel een transparante laag over je eigen nagels met of zonder verlenging
colour: volledig gekleurde nagel, zelfde effect als nagellak. Alleen heeft u hierbij het voordeel dat u zeker 3 weken kan genieten van mooi gekleurde nagels. U heeft een ruime keuze aan kleuren
frech: een fijne witte of parelmoere nagelrand met een stijlvolle zachtroze nagelplaat
nailart: hierbij wordt er door gebruik te maken van strass, bloemetjes, stickers, een tekening van een konad stempel strippers of dots, … een mooie tekening gecreëerd op de nagel.

VOORDELEN VAN HET DRAGEN VAN GELNAGELS

verstevigd de natuurlijke nagel
minder gevoelig, breken of scheuren minder snel
Om u nagels zo lang mogelijk te houden is het aan te raden dat u:

handschoenen gebruikt wanneer u met bijtende chemische middelen gaat poetsen (zoals aceton, terpentijn, amoniac, … ed)

OPNIEUW BIJWERKEN:

Naarmate je natuurlijke nagels groeien, groeit ook de gel mee uit. Dit hangt vooral af van de groei van je eigen nagels en de zorgen die je er aan besteed. Een bijwerking wordt voorzien rond de 3 à 4 weken afhankelijk van je eigen nagels.

 

Gel kan ook gebruikt worden op de tenen, zodat u steeds met verzorgde voeten in uw mooie zomerschoenen voor de

 dag kan komen. Indien u geen gel wenst is het ook mogelijk om deze te voorzien van nagellak. Deze zijn te verkrijgen in alle tinten van de gelnagels.

Indien u terug uw eigen nagels wenst is het aan te raden deze op een professionele manier te la

ten verwijderen. Daar u zelf door het veelvuldig vijlen schade kan toe brengen aan uw eigen nagelplaat. De gel wordt verwijderd, en uw natuurlijke nagels krijgen een verzorgende nagellak. Zodat ze mooi stevig blijven.

 

 

WAT IS BFLEX of BSTRONG?

Deze innovatieve Gel voor de natuurlijke nagel in een flesje is super flexibel en ideaal voor wie van korte of mediumlange natuurlijke nagels houdt met een uiterst dunne en natuurlijke look. Deze Gel kan op alle nageltypes worden toegepast. Of de nagels nu flexibel, dun, normaal, gezond, hard, droog of beschadigd zijn. Dus ook nagelbijters zijn hiermee geholpen. Dankzij de eenvoudige drop-techniek, zal de Gel zich supersnel en gelijkmatig verdelen over het nageloppervlak.

Deze gloednieuwe all-in-one ultra flexibele Basis, Bouw, Kleur en Glans Gel wordt jouw nieuwe BF! Want Best Friends maken het je gemakkelijk, halen het beste in je naar boven en zijn flexibel. Haal het beste in jouw natuurlijke nagels naar boven, via een Nail Therapy Treatment met alles erop en eraan! Ontdek alle 6 BFLEX nudies.

BFLEX LATTEBFLEX YUMMYBFLEX BABYBFLEX DREAMYBFLEX CANDYBFLEX MILKY