De beste huid van je leven

Onze niet-invasieve behandeling verbetert de gezondheid van de huid, voldoet aan individuele zorgen en creëert een ongeëvenaarde glans. In tegenstelling tot traditionele gezichtsbehandelingen wordt het uitgevoerd met een apparaat in plaats van met de hand, voor diepere penetratie en langduriger resultaten.

Wat Hydrafacial uniek maakt

De magie zit in de toverstok, die werkt als een stofzuiger en opent de poriën voor een diepe reiniging en gemakkelijke verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen. Ook laat het actieve ingrediënten van onze boosters dieper doordringen voor een zo effectief mogelijke behandeling. Het Hydrafacial-systeem maakt gebruik van een gepatenteerde technologie om de huid te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. De behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en verrijkt de huid met vitale voedingsstoffen, zodat je achterblijft met een mooie, zachte opgefriste huid die nog dagen erna verder ontwikkelt. De behandeling is volledig pijnloos met een onmiddellijk zichtbaar resultaat.

3 stappen voor de beste huid van je leven

REINIGEN

Grondig reinigen en de huid verzachten om dode huidcellen los te maken en extracties voor te bereiden.

EXTRACTIE

Maak de poriën vrij van verstoppingen met pijnloze zuigkracht.

HYDRATEREN

Verzadig het huidoppervlak met intens hydraterende stoffen en voedende peptiden.

 

Hydrafacial is geschikt voor alle huidtypes en -problemen.

fijne lijntjes + rimpels

elasticiteit + stevigheid

egale teint + jeugdigheid

huidtextuur

bruine vlekken

olie + verstopte huid

grote poriën

 

 

 

 

Hydrafacial is geschikt voor bijna elk huidtype, naargelang de gevoeligheid van de huid kan deze soms hierop reageren door de actieve werkstoffen die gebruikt worden. Ook voor mannen is dit een geschikte verzorging: snel, efficiënt en direct resultaat! Een Hydrafacial behandeling kan volledig op maat  gemaakt worden, naar gelang de noden en problemen van de huid.

DE SCHOONHEID VAN HAAR

BEGINT MET EEN GEZONDE HOOFDHUID

Ontdek de behandeling hier

DE RESULTATEN?

EEN GLANZENDE, OVERVLOEDIGE, EN GEZONDE HAARDOS!

Een slechte gezondheid van het haar wordt gekenmerkt door een droge huid, verstopte haarzakjes, dode huidcellen aan het oppervlak en slechte doorbloeding, elk van deze factoren kan beschadigd en fijn haar veroorzaken en de haargroei remmen. Hydrafacial Keravive is een unieke, ontspannende behandeling die is ontworpen om de hoofdhuid te reinigen, voeden en hydrateren voor een overvloedige, gezonde haardos.