Wil je graag gaatjes in je oor/oren of een extra gaatje bij?

 

Wij werken met Studex samen, zij zijn de belangrijkste internationale fabrikant van instrumenten om gaatjes te zetten, huidvriendelijke oorbellen en verzorgingsproducten  voor oorgaatjes. Je oorbelletjes in een handomdraai, mooie en huidvriendelijke oorbellen. Met het Studex System75™ is dit nauwelijks merkbaar. Gaatjes zetten was nog nooit zo gemakkelijk, zacht en veilig. Gaatjes worden geschoten vanaf 2 jaar. Onder de 18 jaar moet een voogd of ouder aanwezig zijn. Een toestemmingsformulier wordt eerst ingevuld en naverzorgingsinstructies worden meegegeven. Je kiest je favoriete schietoorbel, De prijs ligt tussen €20,00 en €35,00 naargelang de oorbel die je kiest. Wij schieten niet verder dan het 3de gaatje om er zeker van te zijn dat het kraakbeen niet wordt aangeraakt.

Hoe moet u nieuwe oorgaatjes verzorgen?

Een goede en regelmatige naverzorging na het zetten van de oorgaatjes is belangrijk voor mooie en gezonde oren. Pas gezette oorgaatjes moeten ten minste twee keer per dag met geschikte producten gereinigd worden. Op die manier kunt u gemakkelijk infecties of andere complicaties voorkomen. Hier vindt u onze verzorgingstips voor de verzorging en informatie over onze verzorgingsproducten.

STUDEX ADVANCED

2-IN-1 PIERCING NAVERZORGINGS- EN REINIGINGSMIDDEL Studex Advanced is een 2-in-1 naverzorgings- en reinigingsmiddel voor piercings zorgt ervoor dat consumenten hun oorpiercings sneller kunnen vervangen. Waar men vroeger 6 weken moest wachten om een oorbel in de oorlel te vervangen, kan dit met Studex Advanced al na 3 weken. Ook een piercing in het kraakbeen kan men met dit middel al na 8 weken vervangen in plaats van 12 weken. STUDEX® ADVANCED bevat natriumhypochloriet, het natriumzout van hypochlorigzuur. Dit middel reinigt en verzorgt de huid zonder prikken of irritatie en is zeer effectief tegen micro-organismen zoals bacteriën en schimmels. VERMINDERT ROODHEID en IRRITATIE tijdens het genezingsproces VERMINDERT kans op INFECTIE VERZORGT en KALMEERT de huid Bevat GEEN SCHADELIJKE STOFFEN DERMATOLOGISCH GETEST en heeft natuurlijke PH-waarde.