Wat doen chemische peelings precies?

Chemische p eelings kunnen toegepast worden op zowel het gezicht als het lichaam, ze verhogen de effecten van andere gelaatsverzorgingen zoals microneedling. Daarnaast worden andere bijwerkingen aanzienlijk verminderd voor een zo optimaal mogelijk resultaat. De peelings exfoliëren de huid grondig zonder ze te beschadigen. 

Er zijn verschillende soorten peelings:

  • Mechanische peelings: deze wordt uitgevoerd met de oxygeneo pads
  • Scrub: Is vaak een gel met kleine korreltjes. Tijdens het scrubben worden de dode huicellen op de bovenste laag verwijderd, wat de huid meteen een zacht gevoel geeft. Toch kan ze de huid bij regelmatig verbruik irriteren of zelf beschadigen.
  • Fruitzuur peelings / chemische peelings: worden speciaal opgesteld om de huid veilig en efficiënt te ontdoen van dode huidcellen. 

Ook kan een behandeling volledig worden gepersonaliseerd door het ruime aanbod aan verschillende peelings, naargelang het huidtype en de gewenste resultaten.

Hoge huidtolerantie

Peelings 2.0 zijn ontworpen om zichtbare en onmiddellijke effecten op de huid te bereiken en tegelijkertijd de bijwerkingen en het ongemak te minimaliseren dat kan worden veroorzaakt door traditionele chemische peelings.

Samengesteld uit meerdere fruitzuren, handelt deze huidverbeterende behandeling in twee stappen om minder agressief te zijn:

  • In de eerste fase scrubben de snel doordringende zuren de buitenste lagen van de huid. Ze neutraliseren zichzelf automatisch en dringen niet diep door.
  • In een tweede stap bereiken de langzaam doordringende zuren voorzichtig de diepere lagen van de opperhuid.

Anti-ontsteking:ontstekingsremmende bestanddelen worden aan de formules toegevoegd om het risico op ontstekingen na de chemische peelings aanzienlijk te verminderen. De cliënt kan dus snel de effecten van de behandeling zien.

Anti-pigmentatie: deze peels zijn ook geschikt voor de donkere huid dankzij de anti-pigmentatie werkstoffen die in de formules zijn geïntegreerd. Het risico op pigmentversterking na de peeling wordt verminderd.

Anti Aging Peel

Advanced

Rimpels - Verslapte huid - Vlekken

Voor alle huid die tekenen van ouderdom en huidveroudering vertoont, ouder dan 30 jaar.
Een anti-aging peeling die geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. De formule vermindert rimpels en verhoogt de stevigheid van de huid en werkt in op puistjes als gevolg van de fotoveroudering.

Zuur: Azelaïsch - Salicylisch - Mandelica - Fyetinezuur - Glycyrrhizisch

 

Acne Peel
Advanced

Zwarte puntjes - Vette huid.

Voor de vette probleemhuid of huid met acne littekens en vergrote poriën.
De formule reguleert de productie van talg en werkt in op bestaande ontstekingen. Deze anti acne peeling tast de huid niet aan, ze zuivert de huid en kalmeert op lange termijn. Ook kan een huid zonder acne onzuiverheden krijgen door verstopte poriën of oude puistjes, hier is deze peeling ook het antwoord hierop.

Zuur: Azelaïs - Salicylic - Pyruvic - Mandelic - Fyetinezuur - Glycyrrhizic

Whitening Peel
Advanced

Een krachtige en efficiënte depigmenterende peeling tegen alle soorten vlekken (pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, fotoveroudering, melasma...). Dankzij de anti-pigment actieve ingrediënten in de formule werkt de peeling voor alle huidskleuren.

Zuren: - Azelaïsch, salicylzuur, amandelzuur, fytisch, glycyyrhizisch
Sensitive Peel
Advanced

Roodheid - rosacea

Voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypes door zijn milde werking die toch een sterk resultaat oplevert. De Sensitive Peel is ook ideaal voor couperose en roodheid.

Zuren: Melkzuur, Phytinezuur, Amandelzuur, Azelainezuur, Glycyrrinezuur
Flash C Peel
Advanced

Doffe teint - fijne expressielijnen.

Voor een jonge, gezonde huid die op zoek is naar een boost.
Celestetic heeft een fruitzuur peeling ontwikkeld die een mooie uitstraling van de huid en een liftend effect combineert, zonder de huid te beschadigen. Ideaal na een dermabrasie of voor een microneedling behandeling. Het maakt de huid glad, biedt een anti-oxidante bescherming terwijl het kleine rimpels en mogelijke vlekken vermindert. Bovenal hydrateert het de huid diepgaand en verbetert het de vochtbarrière van de huid.
Wacht liefst 7 dagen voor zich bloot te stellen aan de zon.

Zuren: Azelaïc - Pandelic - Phytic - Glycyrrhizic - Vitamine C - DMAE

 

Boek je afspraak hier.