Onze ogen zijn het venster van onze ziel

Mooie lange wimpers met een natuurlijke look geven een extra dimensie aan uw blik.

Zoals u reeds gemerkt hebt dragen heel wat Hollywood sterren deze trend met zich mee en zijn er bijzonder enthousiast over. Voor mensen met korte wimpers met weinig volume is dit de ideale oplossing. Hierdoor kunnen ze de blik krijgen die ze graag willen, volumineuze en stevige wimpers.

Kunstwimpers zijn zeer fijn en worden met speciale lijm aan de natuurlijke wimpers gekleefd. Het gewenste resultaat wordt in samen spraak bepaald met de klant. U kan kiezen uit verschillende lengtes en kleuren, waardoor u de blik kan krijgen die u altijd wilde.

Kunstwimpers voelen zeer natuurlijk aan, waardoor u zich zonder zorgen te maken kan douchen, sporten, naar de sauna gaan, …

Het eindresultaat blijft gedurende +/- 1 maanden. Na verloop van deze cyclus zullen uw natuurlijke wimpers uitvallen, zoals gebruikelijk. En dan ook de kunstwimper die er op gekleefd is.

 

Verzorgingstips

Om maximaal van uw kunstwimpers te kunnen genieten, is het aan te raden volgende tips in acht te nemen.

* Na de plaatsing, gedurende 24 uur alle contact met water en/of crème vermijden om de lijm volledig te laten uitharden, de eerste 2 à 3 dagen ook nog opletten met water en lotions
  • * Maak enkel en alleen gebruik van een zachte, vetvrije en wateroplosbare ontschminkingslotion, reinig uw ogen op een zachte manier en vermijd wrijven (geen wattenschijfjes)
  • * Het gebruik van mascare is in principe totaal overbodig. Indien u echter toch gebruik wil maken van mascara is het aan te raden enkel deze op de uiteinden van de wimpers te gebruiken en geen Waterproof mascara te gebruiken. Het gebruik van mascara kan de levensduur van de kunstwimpers verkorten.
  • * Het gebruik van een wimperkrultang of wimperpermanent is ten zeerste af te raden