de jukbeenderen tot de buste!

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor het behouden van de jeugdigheid van het gezichtsovaal en decolleté . Dit serum met omhullende textuur geeft het gezichtsovaal onmiddellijk opnieuw vorm, helpt de contouren ervan te behouden en maakt het decolleté glad. Vanaf 25 jaar, voor zowel mannen als vrouwen, het nieuwe product voor uw schoonheidsritueel!

Professionele behandeling in 3 stappen: peeling, modellering en dubbel masker met als objectief gladstrijken/versterken.

Het serum is geïnspireerd op 2 geavanceerde dermo-esthetische technieken en is verrijkt met dermo-mimetische actieve bestanddelen die zijn geselecteerd door het onderzoeksteam van Sothys.

* Actieve bestanddelen die de huid VERFIJNEN. geïnspireerd op technieken met ultrageluid: mariene oligosacharide + extract van klimop + extract van de bloesem van de bittere sinaasappel.
* Actieve bestanddelen die de huid LIFTEN. geïnspireerd op de liftdraadtechnieken: Peptiden M3.0 (eiwitten) + manioksuiker 

Resultaat
De huid herkrijgt haar V-vorm. Het gezicht is zichtbaar verfijnd en heeft weer een perfecte ovaalvorm. De hals en het decolleté zijn glad.

Na 1 maand gebruik:
88% liftend effect.
84% verfijnend effect.

Na 2 maanden gebruik: 
100% ontrimpelend effect op het decolleté.
Hierdoor kan een ingreep van het type lifting worden uitgesteld voor 76% van de gebruiksters.