Laserontharing

 

 

 

Wat is laserontharing?

 

ontharing laser

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Waardoor laserontharing een zachte ontharing is waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt.

 

Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnlijze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

 

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Ontharing laser ? Vraag naar uw gratis testsessie laserontharing! 

 

check de beschikbare uren online.     IMG 3346

VOOR SPECIALE ACTIES CHECK ONZE

FACCEBOOKPAGINA ...

 

 

 

 

Ontharing

 

IMG 3264

 

 

  • Voor gelaat, oksels en bikinilijn

De harsen zijn allemaal op basis van natuurlijke ingrediënten, waardoor ze zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring.

 

  • Voor benen

De hars wordt met een rolsysteem aangebracht in de richting van de haargroei, daarna wordt er een katoenen strip op de hars gedrukt en deze wordt tegen de haargroeirichting in, afgetrokken.

 

Voordelen

De haarwortel is verwijderd, dus een veel gladder en mooier resultaat dan bij het scheren of gebruik van depilatieve crèmes.

Het duurt een aantal weken voor het haar volledig terug gegroeid is.

Door frequent te ontharen met hars, worden de haren minder stug (sterk),minder dik en groeien ze ook in veel mindere mate terug.

 

Online reserveren

U kan vanaf nu ook alle behandelingen in het schoonheidssalon online reserveren.

Maak online een afspraak