Sothys Soin Pigmentation Management

IEDERE VROUW droomt van een stralende en egale huid zonder imperfecties. De nieuwe verzorgingslijn Pigmentation management beantwoordt aan deze universele behoefte en pakt tegelijkertijd specifieke huidproblemen aan:

Jeugdigheid → om de huid te beschermen tegen de tekenen van huidveroudering.

Pigmentvlekken → voor de aanpak van alle soorten vlekken (door zwangerschap, zon, veroudering, acne…).

Uitstraling → om de huid weer te laten stralen.

HET CONCEPT
Om te beantwoorden aan deze universele behoefte introduceert Sothys een nieuwe verzorgingslijn, bestaande uit een professionele behandeling in het instituut en een beautyritueel van 6 producten voor thuis. Deze nieuwe geavanceerde verzorgingslijn is het resultaat van de expertise van het Geavanceerde onderzoek van Sothys. De kern van dit wetenschappelijke hoogstandje is een exclusief gepatenteerd ingrediënt.

 

HET BESTE UIT DE WETENSCHAP EN DE NATUUR

Huidveroudering, blootstelling aan de zon, zwangerschap en acne leiden allemaal tot huidproblemen die vaak gepaard gaan met een verhoogde activiteit van melanocyten, met als gevolg een hyperproductie van melanine. Om pigmentvlekken te helpen voorkomen en verminderen, zijn specifieke ingrediënten geselecteerd die de melaninesynthese weer terugbrengen tot een normaal niveau.Het Geavanceerde onderzoek van Sothys heeft dan ook het beste van de wetenschap en de natuur gecombineerd om een zeer doeltreffende oplossing te bieden voor alle huidtypen, ongeacht hun leeftijd.

 

REINIGING EXFOLIATIE
Fluide démaquillant

Lait & Lotion

AC pro peel

Essence

BEHANDELINGSFASE
GERICHTE WERKING OP VLEKKEN

Sérum ultra-concentré

VERHELDERENDE WERKING 1

Crème de modelage Illuminatrice

WERKING OP DE UITSTRALING

Masque éclat intensif à la vitamine C

Crème de modelage Illuminatrice

VERHELDERENDE WERKING 2

Masque unifiant

EINDE VAN DE BEHANDELING
Serum crème en SPF 50