Make-Up


 

Wilt u ook eens graag genieten van de 2014-12-27 08.53.25luxe om gemaquilleerd te worden voor een feest of andere gelegenheid?

De kunst van een make-up artiest is om mensen mooi te maken en te laten stralen, zonder al te veel make-up.

De juiste kleuren kiezen, spelen met licht en schaduw, benadrukken en camoufleren dit maakt het geheel af.

Wij zoeken daarom samen met u naar de kleuren die het best passen bij uw persoonlijkheid en feestje passen.

 

 

  • De liptrends voor deze winter zijn vrij eenvoudig: aan de ene kant zien we lichte en natuurlijke tinten zoals beige en sable en aan de andere kant blijven de rode lippen nog steeds HOT. Een zachte glans is een must om uw lippen PERFECT op te maken.

  • Als de winter zich aandient, is goudkleurige oogschaduw ook weer van de partij. Dit jaar ging we voor een heel klein glittertje dat de ogen zacht doet stralen. Een mooie huid met weinig make-up en een beetje gloss op de lippen. Daarentegen kunt u ook gaan voor een meer intensere blik en ruilen we het licht goude poeder voor een dekkende diepe goud/metallic oogschaduw voor een meer zwoelere oogopslag.

  • Mascara op je bovenste en onderste wimpers is helemaal in. Versace, Gucci en Prada gingen op de catwalk al enorm met mascara en nepwimpers te keer. Tevens zijn de jaren '60 Twiggy look terug. Bovendien zetten we de trend voor de zomer van 2015 verder.
    RED JE HET NIET MET JE EIGEN WIMPERS, maak dan nu u afspraak voor onze unieke wimperverlenging.
  • Elk jaar rond de feestdagen keert de trend terug "smokey eyes". Dit jaar gaan we voor donkere oogschaduw en eyeliner met een zachte metallic effecten. De kleuren lopen uiteen van pruimpaars tot zwart. Het metallic effect voorkomt dat het allemaal te zwaar gaat ogen. Alle lijnen en vormen moeten allemaal mooi zacht in elkaar vloeien.

  

2014-12-27 08.47.57

Online reserveren

U kan vanaf nu ook alle behandelingen in het schoonheidssalon online reserveren.

Maak online een afspraak