Manicure Deluxe

 

 

 rozenscrub-638x330

 

De poriën van de handen worden open gemaakt door een heerlijk ruikende scrub, die al masserend wordt aangebracht, daarna worden de nagels op de zelfde manier als bij een manicure behandeld. Daarna worden ze in warme wax (parafiine) met heerlijke geur ondergedompeld. Uw handen worden ingepakt en alle vitamine en supplementen die hiervoor zijn gebruikt dringen diep in de huid van de handen.

Daarna krijgt u een handmassage, wat een erg ontspannend gevoel geeft. Het verbetert de doorbloeding, bevordert de lenigheid van de vingers, de beweeglijkheid van de gewrichten en de soepelheid van de spieren.

 

Zeker aan te raden tijdens de wintermaanden, want dan hebben veel mensen te kampen met droge ruwe handen en kloven door de kou.

Een zeer aangename handverzorging met direct voelbare resultaten. De behandeling verzacht en hydrateerd de opperhuid en de nagelriemen. De huid krijgt een gezonde uitstraling. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop en kalmeert en ontspant de huid. Ideaal als verjongingskuur voor de handen.

 

Fotolia 64481293 S

 

 

Online reserveren

U kan vanaf nu ook alle behandelingen in het schoonheidssalon online reserveren.

Maak online een afspraak