Sothys Oogcontour

 

 

 index

 

Deze behandeling is specifiek ontwikkeld voor de zone van de oogcontour en vervaagt tekenen van vermoeidheid en veroudering onmiddellijk. Het Bestrijdt duidelijk zichtbare donkere kringen, wallen en rimpels. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

Dankzij de combinatiemassage van handen en de Porseleinen modelagelepels, is deze behandeling een uniek moment voor uw ogen. Zodat u weer stralende ogen krijgt.

De behandeling is speciaal ontworpen voor de zone rond de ogen, het helpt onmiddellijk de signalen van vermoeidheid of veroudering te reduceren. Deze is geschikt zowel voor haar als hem, en tevens voor elk huidtype.

De behandeling kan afzonderlijk worden aanbevolen of ook als aanvulling op een intensieve instituutbehandeling. Voor een anti "jet lag" effect of stralende ogen voor of na een avondje uit, wordt aangeraden om de sessie maandelijks te herhalen. Wilt u een optimaal resultaat raden wij aan om deze in kuur vorm te nemen. Dit wil zeggen 3 behandelingen in 1 maand ofwel 1x per week.

 

Nieuwe oogbeh. 20131  images  414c8d 7a1ff9026f55922c4e306e64320058b9.jpg 1024

Online reserveren

U kan vanaf nu ook alle behandelingen in het schoonheidssalon online reserveren.

Maak online een afspraak