Nieuwe gelaatsverzorging

Wij willen doelgericht jouw huid gaan verbeteren. Daarom zijn we continue opzoek naar nieuwe doeltreffende behandelingen. Door de combinatie van een maandelijkse instituutverzorging en de juiste producten voor thuisgebruik zijn wij overtuigd van onze kracht.

Nieuw in ons assortiment de Glysalac Peeling (Chemische Peeling), dit gaat de huid grondig reinigen door middel van een Cosmetische Chemische Peeling. Eerst wordt de huid goed voorbereid daarna wordt het product aangebracht dit dient een 5 à 15 minuten in te werken. Deze peeling gaat op chemische wijze de opperhuid losweken. Uit ervaring zien wij hele mooie resultaten op de acné-gevoelige huid met daar bijhorende open poriën en littekentjes. De chemische peeling gaat als het ware ontstekingen tegen en houdt de huid zuiverder.

Voor een optimaal resultaat is het aangewezen om deze in kuur vorm te volgen. Dit wil zeggen om de 7 à 10 dagen een peeling in het instituut met een maximum van 3 behandelingen.

Dit soort peelings zijn aangeraden in de wintermaanden. Je mag minstens 48 uur na de behandeling niet in de zon komen en je dient steeds een SPF 50 te gebruiken gedurende de ganse behandelperiode en enkele weken erna.

Related Posts